Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/11/19 Mines d'en Torrent

Per descobrir indrets, amb l'encant que els dona haver estat història viva, no cal anar molt lluny. La veritat, és que m'encanta aprofundir en el coneixement del que tinc aprop, sense deixar de voler sorprendrem per racons exòtics, de l'altre punta del món.
Gràcies al Capità Haddock, que a més de ser un personatge de la saga d'en Tintin, és l'àlies amb que un Palafrugellenc, penja les rutes que fa, a wikiloc. Vam poder assaborir aquesta ruta.
La ruta no és molt llarga, una mica més de 15 quilòmetres, ni té molt desnivell,  345 metres positius. Surt de Palafrugell, tot passant per l'arxiconeguda Font de la Teula. Els camins i corriols principals són de bon transitar, tot i que per anar als punts més carismàtics, cal passar entre bardisses.
Aquesta ruta permet, gaudir de la Mina d'en Torrent. Visitant des de la casa dels miners, veure els pous de ventilació, entrades tancades i una que permet endinsar-hi, cadascú sota la seva responsabilitat, i alguna sorpresa més, com ruïnes i el Dolmen de la Vinya Gran.
Podeu gaudir de part dels encants, a l'àlbum de fotos. Nosaltres la vam fruir intensament, inclús vam tenir inesperades companyes de viatge, dues gosses, que es van apuntar durant molta estona, al recorregut.
Podeu seguir les rutes del Capita Haddock, al wikiloc i al twitter. Val molt la pena, us ho recomano.
Track que varem seguir

Comentaris