Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/09/16 Sis dies pedalant. Crònica tercer dia

És dilluns, primer dia laborable del repte, sóc conscient de la sort de poder aprofitar les vacances per el fer el que m'agrada, en aquest cas, desafiar cos i ment a ritme de pedal.
Vaig seguint les pautes horàries que m'he marcat, minuts amunt, minuts avall: 6:30 em llevo, 7:30 començo a pedalar, a les 10:00 parada per esmorzar a casa, a les 14:00 parada per dinar a taula, inici de nou a les 16:00 i com a tard, acabar a les 21:00, per poder anar a dormir a les 23:00.
Entremig vaig parant, cada hora i mitja primer i cada hora després, al cotxe, per reomplir els bidons, menjar alguna cosa lleugera, per deixar l'armilla que duc mentre surt el sol o per muntar els llums quan es comença a amagar.

El trànsit reflexa els moviments d'un dia laboral. Vaig per dinar amb 101 km, els mateixos que el dia anterior, vaig bastant regular respecte al segon dia, aprofito el migdia per anar a comprar, que el motor que mou la bici gasta lo seu.
Ahir, mentre pedalava, em va entrar un bitxo dins el mallot, vaig parar i en el moment de descordar-lo perquè sortís, em va clavar el fibló, ho tinc ben vermell i amb molta picor, per un repte que no em poden picar les meduses ho fa una vespa
La tarda és dura, hi ha un vent sostingut de 20 km/h amb ratxes de fins a 32 km/h, que dificulten l'anada i que per La direcció del vent, tampoc em fa volar a la tornada. Físicament em va desgastant.
Poc després de les cinc de la tarda, assoleixo els 119 km, fent que arribi al primer objectiu, acumular 502 km, tants com mesos de vida tinc, per assolir així el repte que no vaig aconseguir el mes de juliol.
Acabo el dia amb 176 km, unes 59 voltes, acumulant en tres dies 559 km i unes 186 voltes.

Comentaris