Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/09/16 Sis dies pedalant. Crònica primer dia

Encara és de nit, acabo de dur les últimes coses i finalitzar els darrers preparatius. Molts nervis i mil expectatives al iniciar el repte. Aquests sis dies dormiré i menjaré a casa la mare, a Llagostera on hi faig el repte.
Tinc clar que serà el dia que més quilòmetres faré,
estic fresc en tots els sentits, aniré sense forçar el ritme, buscant comoditat per rodar i rodar.
A quarts de vuit, enfilo al damunt de la bicicleta de carretera, tinc moltes ganes de pedalar i de pedalar va aquest repte. 1,5 km amunt i 1,5 km avall, el número dels quilòmetres va pujant en el gps.
Tinc l'objectiu d'arribar als migdies al voltant dels 100 km pedalats, paro a dinar amb 110 km a les cames. Aprofito que es dissabte per dinar en família i rememorar amb la meva germana, en el lloc exacte, com amb molta paciència em va ensenyar a anar en bicicleta.
Després dels riures, segueixo pedalant. Aquesta mateixa tarda es disputa el triatló de Tossa de Mar, que passa pel recorregut del repte, tallen el trànsit, tot i que em deixen passar, trobo que seria lleig que els triatletes em trobessin de cara o haguessin d'avançar algú que no està en cursa. Vaig al circuit B, que tenia preparat per si hi havia algun imprevist.
El circuit B, és de 3 km, més o menys igual que l'altre, als extrems hi ha circumval·lacions, que tant bé van per fer la volta, tot i que té més desnivell, més trànsit i menys encant, són poques voltes, 5 o 6 i ja puc tornar al circuit original.
Tinc entre cella i cella,  fer 200 quilòmetres el primer dia, a les 8 del vespre marxa el sol, tinc marcat el topall de màxim fins les 9, vull sopar i dormir hores, per recuperar-me de l'esforç i estar apunt per l'endemà.
A les 20:51, el gps ja marca 201 km, unes 67 voltes, hora de parar, dutxa, sopar i dormir.

Comentaris