Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 03/09/16 Tercer IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Aquest dissabte intentaré fer el tercer IronMan del repte 7 IronMans del dret i del revés. Tot just dues setmanes després de fer el segon.
L'ordre escollit, és nedar 3,8 km, pedalar 180 km i acabar amb la marató, 42,2 km a peu. Aquest és l'IronMan del dret del repte d'aquest 2016.
El tram de natació el faré a primera hora, quant comenci a sortir el sol, a Sant Feliu de Guíxols, anant des de la platja principal, fins a Cala Vigatà i tornada, per acabar completant la distància, dins la badia. Si hi ha meduses o si ho crec oportú, m'enfundaré el neoprè i tant tranquil, tot i que a poc que pugui m'agrada més nedar sense.
Transició a casa, per agafar la bici de carretera, el circuit serà sortida de Sant Feliu de Guíxols, per enfilar Sant Miquel d'Aro fins arribar a Llagostera, uns 20 km +/-, per fer Llagostera - Caldes de Malavella - Cassà de la Selva i tornada pel mateix lloc, 6 vegades fins fer-hi 160 km, que juntament a l'anada de 20 km, sumaran  els 180 km.  Aprofitaré per dinar amb família i segurament retallaré alguna volta, per ser a l'hora que toca a taula. Entre que pararé a dinar, que farà molta calor i que no penso apretar el ritme a la bici, per no fondrem abans d'hora, potser es fa de nit, si això passa, llum i a seguir rodant.
La bici acabarà a Llagostera, on soparé i faré transició, per anar a córrer per la via verda, primer fins a Cassà de la Selva, per tornar de nou a Llagostera, fent així una parada per fer el cafè en el punt de la mitja marató, més o menys.
En el meus IronMans, no hi ha temps de tall, no m'agrada tenir pressa quan em diverteixo, el temps que em preocupa és el meteorològic i segons les prediccions el termòmetre s'enfilarà al voltant dels 34 graus, serà dur amb moltes possibilitats que no ho aconsegueixi. No atrapar les meves il·lusions, en forma de repte, és una possibilitat que no m'impedeix d'intentar-ho.
Fa dues setmanes que vaig fer el segon IronMan del repte, la recuperació ha estat descansant molt aquestes dues setmanes, fent un xic de btt i nedant al mar el cap de setmana i poca cosa més, doncs els compromisos personals i laborals, m'han ocupat la resta del temps, no sé si he descansat massa, el que si sé és que de ganes en tinc moltes per fer bategar el cor ràpid tot nedant, pedalant i corrent.


Entrades relacionades:
Presentació repte: 7 IronMans del dret i del revés
03/09/16 Tercer IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris