Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/09/16 Sis dies pedalant. Crònica sisè dia

El final del repte no està escrit, tot i que estic en l'últim capítol. Tinc el gran objectiu a tocar, només 99 km em separen dels 1.000, ni en les meves millors previsions.  Tinc sensacions contradictòries, ganes d'acabar pel cansament  i ganes de que duri per sempre, per poder seguir gaudint de fer el que m'agrada, de pedalar i pedalar, per seguir amb aquesta dolça rutina que m'ha ocupat els últims dies.
Gaudeixo a cada volta, des de l'arrancar al passeig, fins que agafo la carretera, com de les corbes que em duen fins a la recta que culmina amb un repetxó, que a primeres hores pujo assentat amb el plat gran i que mica en mica, hora rere hora, va esgotant el canvi, fins anar en pinyó gran i plat petit, per girar les rodones i fer l'únic tram de baixada, acoblat a la bici, per seguir rodant, per un fals pla que fa lleugera baixada, fins de nou estar al punt de sortida.
Matemàticament tinc els 99 assegurats, sinó hi ha cap contratemps. Vull menjar-me els quilòmetres a foc lent.
Com diu Eduard Punset, la felicitat està a l'avantsala de la felicitat, per assaborir aquesta felicitat de l'objectiu just a l'avantsala d'aconseguir-lo, paro a dinar amb 96 km, just amb 997 km acumulats, a una volta exacte.
Torno a pedalar, entre el descans de dinar i l'il·lusió complida, els 3 quilòmetres semblen que siguin 300 metres. Busco un nou objectiu, per mantenir la motivació, calculo i veig que al ritme que vaig puc arribar justet als 1.050, per donar el millor d'un mateix, cal exigir-se sempre un xic més, així que vaig cap els 1.059,  el 59 és número de la casa on vaig viure la meva infantessa, cal donar-ho tot.
A mitja tarda, m'acompanya en Xevi, entre volta i volta, no puc parar de fer volar l'imaginació i el meu cap ja comença a donar forma a un nou, gran i llarg repte pel 2017, tot i que en aquesta ocasió a peu, que serà molt difícil d'aconseguir, per sort ja he aprés que l'únic impossible és deixar de somiar.
Aquesta tarda estic descansant poc, apuro l'última llum del dia i poc abans que sigui massa fosc per rodar sense llum, acabo el repte, el gps marca 158 km.
Han estat 1.059 km pedalats en sis dies ( 884 en 295 voltes + 175 a l'estàtica). M'ho he passat genial, m'encanten els reptes amb un fort component mental, a més de la part física i aquest ho ha estat mentalment duríssim.

La diversió s'acabat, el que he viscut i aprés ho tindré per sempre.

Comentaris