Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

El circuit del repte: 10-15/09/16 Sis dies pedalant

El recorregut en la seva totalitat és obert al trànsit i m'hauré d'adaptar a ell.
El circuit de 3 km, fent anada i tornada per allà mateix, és a Llagostera, on vaig aprendre a pedalar i on vaig fer el meu primer repte, fa més de 30 anys.
Donant voltes a una illeta del passeig, gràcies a la infinita paciència de la meva germana, la M. Teresa, que m'aguantava la bici i em donava confiança, vaig aprendre a anar en dues rodes. El passeig és on comença i acaba cada volta.
Poc després d'iniciar el tram de tornada del circuit, quan era petit, hi havia un punt quilòmetric dels de pedra, cada vegada que hi passava, pedalava amb totes les meves forces, per aconseguir arribar al poble en 3 minuts i així anar a 20 km/h, per l'edat, estat físic i bicicleta, primer una Bh i després una Orbea d'un sol plat i pinyó, poques vegades ho aconseguia, però ho seguia provant, em divertia fent-ho. Alhora és on més vegades he caigut, acabant amb els genolls i colzes pelats, que la meva germana, entre els meus plors de nen, curava.
El dijous, últim dia del repte, el circuit serà un xic diferent, doncs hi ha mercat pel matí, serà un xic més curt.

Comentaris