Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/09/16 Sis dies pedalant. Crònica quart dia

He completat la meitat del repte, sembla que hauria de fer baixada i el que sento és que s'ha tornat pujada. Tinc les cames cansades, els palmells de les mans vermells del manillar, les plantes del peu adolorides per fer pressió sempre allà mateix per efecte de les cales i el cul adolorit, que no encetat. Duc calçotets tipus boxer, malles curtes compressives Hoko i un cullote del decathlon, les malles m'eviten la fricció, però a copia d'hores no sé com assentar-me a la bici.
A nivell mental em trobo bé, segueixo amb ganes de seguir pedalant, l'únic que em torba els pensament és la predicció de pluja, per demà, cinquè dia del repte. 
Tinc la intenció de fer aproximadament els mateixos quilòmetres que ahir.
Com que a més de fer un repte, aquest dies estic de vacances, tinc petits luxes diaris, dels que no es poden fer en el dia a dia, puc esmorzar, dinar i sopar amb la mare, ella s'adapta al meu horari i em fa el menjar d'acord a les meves necessitats de carbohidrats i proteïnes diàries, m'ho ha posat tot en safata perquè jo només de preocupar de pedalar, moltes gràcies mama!
Arribo a dinar amb 102 km, vaig bé mantenint el ritme d'ahir, pràcticament duc la mateixa mitjana de velocitat. Un bon arròs per recuperar forces, una estona de relax i  de nou a pedalar.
Els núvols grisos mica en mica es van acostant, jo a la meva, fent volta rere volta. De vegades faig petites pauses no previstes, perquè em trobo algun veí del poble que conec o a  la mare i em paro a xerrar una estona, l'essència dels meus reptes és viure'ls i compartir-los, ja sigui a través de les xarxes socials o socialment en directe. Aprofito per donar les gràcies al Paco i al Jordi pels seus ànims aquests dies.
És comença a fer fosc, vaig clavat per acabar la jornada amb uns 176 igual que ahir, fins que em sento marejat, suposo que deu ser el canvi de temps, quan hi ha canvis de pressió atmosfèrica m'afecten, cap problema, acabo la volta i cap a casa, no cal assumir riscos innecessaris, a més vaig per sobre del quilometratge previst, la meva previsió era acabar el quart dia amb 700 km fets.
El quart dia acaba amb 167 km, unes 56 voltes, acumulant 726 km i unes 242 voltes.
Miro les prediccions meteorològiques, tot i que la decisió la prendre demà al matí, té molta pinta de pluja durant tot el dia i en aquest supòsit, aniré al gimnàs a fer bicicleta estàtica, serà l'opció més dura i alhora més segura.

Comentaris