Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/09/16 Tercer IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

El repte comença tranquil, nedant els 3,8 km al mar, amb en Sergi, mentre el dia va despuntant, en una mar espectacular, vivint moments dels que omplen. Més que com a part de l'IronMan, ho visc com un premi, un premi per la duresa de dia que m'espera.
A la que agafo la bici, la calor ja apunta maneres. A la que duc 67 km, primera parada, dutxa i a dinar, macarrons de la mare, no massa quantitat, arriba l'hora que el termòmetre s'enfilarà al voltant dels 36 graus i el que menys voldria és una digestió pesada.
De nou pedalo, cada volta són 28 km, vaig parant a Cassà de la Selva, canvi d'aigua dels bidons, cap sota la font i a seguir pedalant, sense forçar el ritme, vaig notant com mica en mica em vaig buidant.
Al quilòmetre 126, parada de nou per berenar, pa de motllo amb crema de cacau, a la que torno a la carretera em trobo en Paco i en Jordi, que m'acompanyen uns 10 km, són una alenada d'aire fresc en aquest dia tant calurós, moltes gràcies!
La tarda va donant lloc a una posta de sol preciosa, em sento molt afortunat pel moment que estic visquen, els últims 10 km per completar els 180, els faig de nit amb l'il·luminació de la bicicleta i sota quatre gotes xafogoses.
Dutxa, sopar i canvi de roba, per endavant una marató, estic físicament bé i alhora em sento molt cansat, la calor m'ha desgastat més del que m'esperava.
Camino a pas alegre, tinc una molèstia al genoll i no em vull arriscar a córrer. Fer reptes en solitari, a més durant la matinada, tot tenir qui em pot venir a buscar, fan que no pugui ni vulgui dur la maquinària l'extrem.
A la mitjanit, em sento completament buit, de forces i d'ànims, totes les meves ombres surten de la foscor, són moments durs mentalment. Al km 19,91, estic de nou a Llagostera, penso en plegar, en deixar-ho estar, no tinc ganes de res, els pensaments negatius s'apoderen de mi. Per sort dono la volta a la situació, faig cafè i emprenc camí, en el trajecte, surt el millor i el pitjor de mi, mentre camino en solitud per la via verda, lluito contra els meus fantasmes.
El gps sembla que no avanci, les estic passant canutes i se m'està fent etern,
Es va fent de dia, tinc moltes, moltíssimes ganes d'acabar, estic realment esgotat, la badia de Sant Feliu de Guíxols em fa una gran rebuda,  una impressionant sortida del sol i tot s'esvaeix per gaudir el moment.
Tracks garmin connect nedar, pedalar i a peu. En el track de la bici cal tenir en compte que està gravat amb un garmin etrex 30, d'aquí que tot i que la pantalla deia 180 km, en el garmin connect n'hi apareguin menys.

Comentaris

  1. Bravo Quim !!! Impressionant la teva força mental

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!! Amb el teu ajut, sempre és una mica més fàcil i sobretot més divertit!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!