Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/09/16 Sis dies pedalant. Crònica segon dia

Només sortir del llit, no puc evitar de preguntar-me com tinc les cames i els ànims, estan un xic cansades, el normal per l'esforç d'ahir, els ànims ben amunt i els dubtes  ben presents.
Com cada matí hi ha una petit ritual, a més d'esmorzar, cal preparar l'avituallament en ruta, el que queda dins el cotxe aparcat, per tenir-ho tot molt a mà. Omplo l'ampolla d'aigua, faig la barreja per les ampolles d'isotònic, agafo plàtans, faig entrepans de crema de cacau, miro que tenir barretes de cereals, gels i els sobres de tipus compota de fruita que tant bé em van quan no m'entra res i cal menjar. Un cop tot apunt ho duc al cotxe, torno a casa, crema solar i ja puc  agafar a bici per anar a pedalar.
Sobre les 10 del matí arriba la sorpresa del dia, la Rosa i el Santi, que estan a Palamós, han fet passar la seva sortida ciclista d'avui, per Llagostera, m'acompanyen dues voltes, passen volant. A la següent volta, m'acompanya durant una volta en Manolito, que entre baixar i pujar a Sant Grau, m'ha vingut a trobar. Quin luxe, moltes gràcies als tres!
Volta a volta, arribo al migdia amb 101 km pedalats. Estem per sobre dels 30 graus, aprofito per dinar, jugar amb el gos i fer una petita migdiada, no em vull arriscar a tenir un cop de calor, com em va passar fa uns dos mesos.
A les 4 de la tarda, amb la digestió ben feta i amb cura de no forçar el ritme, torno a circular. A partir de quarts de 7, la temperatura canvia i és un gust, munto el llum, una mitja hora abans que enfosqueixi, abans de necessitar-lo per a veure-m'hi, el poso per fer-me veure.
Acabo la jornada amb 182 km, unes 61 voltes, acumulant en dos dies 383 km en unes 128 voltes.


Entrades relacionades:
Presentació repte   El circuit   Primer dia   Segon dia   Tercer dia   Quart dia   Cinquè dia   Sisè dia   Tracks

Comentaris