Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Presentació del repte: 10-15/09/16 Sis dies pedalant

Sis dies pedalant, en un circuit de 1,5 km d'anada i 1,5 km de tornada pel mateix lloc.
L'intenció és fer un repte dur física i mentalment, acumulant cansament i desgast
L'idea inicial és pedalar bàsicament de dia, tinc unes 12 hores i mitja de llum solar per jornada, tot i que no descarto fer una estona de nit, si ho considero oportú.
Ho faré amb bicicleta de carretera,  tindré a mà la btt, per si vull canviar la postura o si plou, sempre és un xic més còmode i alhora més lenta, en cas de molt mal temps, pedalaré en bicicleta estàtica, tot i que les previsions no apunten cap aquí.
Mentiria si digués que no tinc expectatives creades en quan puc arribar a pedalar. Tinc un primer objectiu, aconseguir els 502 km, per tancar el repte que els mes de juliol vaig intentar, a priori sembla fàcil, tot i que en llarga distància dos i dos no sempre són quatre. A més hi ha un segon objectiu, més ambiciós, aconseguir acumular en els 6 dies, 1.000 km, una xifra que em fa molt respecta. El que estic ben segur és que aprendré de l'experiència.
La logística serà senzilla. Llevar-me d'hora, esmorzar i a pedalar, amb parada llarga entremig per dinar en família, per novament seguir fins que es faci fosc. Mentre pedali aniré fent petites parades al punt d'inici, on hi haurà el cotxe, les vegades que siguin necessàries, per agafar avituallament en ruta (plàtans, barretes, beguda isotònica, etc) i fer canvis de roba.
Com sempre, mentre faci el repte, n'aniré explicant pinzellades a les xarxes socials. 

Comentaris