Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 12/04/14 Mitja marató a piscina. 21.100 m. nedant

Mitja marató nedant, 21.100 metres, aquesta és la intenció per aquest dissabte, en la piscina en que habitualment entreno de 25 metres, per aconseguir-ho caldrà fer 844 piscines, un munt d'hores.
Nedaré tota l'estona crol, no descarto un xic d'esquena per descarregar una mica. El que si duré, si les cames així ho reclamen, serà el pull bouy, que aporta flotabilitat, tot i que penalitza el ritme i la part superior del cos, doncs tot l'esforç l'han de fer els braços.
El repte, es desenvoluparà dintre de l'horari i el normal funcionament de les instal·lacions de la piscina, La Corxera. Si cal hauré de compartir carril amb d'altres usuaris, tot i que el dissabte la piscina està bastant tranquil·la.
Per controlar i demostrar la distància, faré servir el garmin 910. El fet de saber en tot moment la distància, a estones ratlla una mica, però sobretot ajuda a poder  controlar les parades per beure i menjar d'una manera periòdica.
Calculo estar entre les 9 i les 10 hores, si tot va bé, si va malament, ho tornaré a intentar un altre dia. Tinc la referència del 100x100, 100 series de 100 metres i de les 4 hores nedant que he fet fa poc i de les 8 hores nedant del maig passat.
Aquest és el segon repte d'aigua dels tres que serviran per celebrar que fa 5 anys que intento aprendre a nedar


Entrada relacionada:
12/04/14 Mitja marató a piscina. 21.100 m nedant. Crònica

Comentaris