Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/04/14 Nou llindar en bicicleta de carretera. 215,7 km

Inici espectacular, mentre el sol surt a la meva esquena, davant puc contemplar la lluna, mandrosa de marxar. Als deu minuts, just després de la primera pujada, roda punxada. Comencem bé! Resolc l'incident. Estic a poc més de 2 quilòmetres de casa, reculo a buscar un nou recanvi, no és habitual punxar dos cops; tampoc cal temptar la sort.
La primera volta al circuit de 60 km i prop de 1.000 metres de desnivell positiu, és la més amena, la frescor del matí hi ajuda.  Sembla que avui no tinc el dia, no m'acabo de sentir fort, ni física, ni mentalment, a les poques hores de començar, m'adono que més que un repte físic, que l'és, serà una dura lluita interna.
Al final de cada volta, parada per proveir de liquid i aliments. A casa, per la comoditat de tenir-ho tot a mà, no comptava amb la temptació de deixar-ho estar, més fàcil no pot ser, la bici l'entro cada vegada al garatge.
En la segona volta, el vent ha pujat una miqueta, juntament amb el constant trencacames de la carretera que porta fins a Tossa de Mar, em deixa una sensació de buidor, que m'incòmoda molt. Al km 100, a tocar de Llagostera, em sento defallit. La pujada a Sant Miquel d'Aro, no pot anar pitjor, el vent de costat dificulta trams de pujada. Aquest segons 60 km, se m'atrevessen que és mala cosa, he de buscar bastants recursos dins meu, per seguir. A estones sento ràbia i frustració, per sort unes llàgrimes m'ajuden a netejar la mirada, per recordar que fa temps vaig prendre una humil decisió, la de no abandonar.
Plat de macarrons i a seguir amb la tercera volta, el vent afluixa, estic cansat, amb poques forces, pateixo les pujades i gaudeixo les baixades com mai, toco el fre el just i menys, aquest repte m'està ajudant a millorar la meva poca traça al baixar. Durant aquesta volta, tinc l'al·licient, de saber que, matemàticament tinc marge, per superar els 199 km, que és el propòsit d'aquesta pedalada.
Inicio l'últim tram a les 18:00 hores, queden 2:30' de llum, menys els 10' de marge, vol dir que aniré 1.10' direcció Tossa i al cap d'aquest temps giraré cua. Estic fos, els bessons semblen desfets, tous i adolorits, en canvi els quàdriceps els tinc durs i tibats, apunt d'esclatar.
Després de 13:19', aconsegueixo el repte, tinc un nou màxim de quilòmetres pedalats 215,7 amb un desnivell acumulat de 7.183 metres. Fent honor a la veritat la meva previsió era fer al voltant dels 230 km.
Ha estat  un gran repte i una petita aventura, les coses no han sortit massa com esperava, content per haver-me adaptat a les circumstàncies. L'objectiu principal dels meus reptes, no és sols aconseguir-los, és donar el millor de mi mateix.
Nota tècnica: com que el desnivell no surt correcte ni en el Garmin Connect, ni el Wikiloc, he utilitzat el programa perfil.
Track Garmin Connect
 

Comentaris

 1. Moltes felicitats Quim.
  Un bon guerrer no abandona mai el camp de batalla. Totalment d'acord.
  Vull fer un cent kms al novembre. Necessito que m'aconselleu quin puc fer.
  Salut i kms!!!.

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Joan. Sinó estic errat, al novembre tens els 100 km de perpinyà i els 100 km de Caldes de Montbui. Segur que al runnedia hi surten.
  Salutacions

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!