Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/04/14 Nedant sota la pluja

Un dia gris és una bona oportunitat per pintar-lo de diferents tons de blau. Des del turquesa al cobalt.
També hi pintem un munt de peixos de totes mides i colors, hi afegim la llum necessària per a estones entreveure els seus secrets i a moments gaudir del collage de roques, eriços, plantes i vida marina.
Hi afegim una mica d'onada de mar de fons, la justa per notar la seva força mentre avancem. Un xic de fina pluja, en petits instants, fusionant-se amb nosaltres i la mar.
Ho amanim amb un toc de sal. Per tenir aquell regust salat a la boca, que tanta vida ens dóna, per notar la sal a la pell i sentir com ens acaricia l'ànima.
Per fer-ho rodó, només cal compartir-ho tot plegat amb un amic, en Miquel Angel, bracejant de costat, fent camí amb ganes i sense massa pressa per acabar. Per assaborir els 5.460 metres de la badia de Sant Pol fins a Sa Conca. Per parar a fer uns riures i viure el moment dins l'aigua.
Per sentir amb els cinc sentit, la mar, que tanta vida ens dóna. Escoltant el moviment que no para de les onades, amb sal als llavis, observant la vida mentre nedem, perfumats pel dolç aroma salat i notant la seva forma a cada braçada.
Tot plegat, fa d'un dia gris un dia de blau intens.
Track Garmin Connect

Comentaris