Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/04/14 Aprenent del mes d'abril

Acaba el mes d'abril, un mes ple de vivències i de reptes, que m'han ajudat a aprendre un xic més.  A ampliar recursos per seguir creixent.
Primer cap de setmana, els 100 km de Calella. En que vaig lluitar contra els meus fantasmes i dubtes. Hi vaig aprendre a fer que si puc fer un pas més, no em puc rendir, no tinc dret a rendir-me. 
Segon cap de setmana, mitja marató nedant. Va anar més fluït del que m'esperava, de vegades les coses surten millor del previst. He aprés que sempre cal preparar-se pel pitjor, d'aquesta manera és més fàcil fruir quan tot surt rodat. 
El cap de setmana llarg de Setmana Santa, no va poder ser, tenia preparada una peculiar volta a Girona en bicicleta de carretera, que a causa de la pluja, he posposat, cal saber adaptar-se. En el seu lloc vaig decidir fer la distància més llarga pedalada  i amb més desnivell. 215,77 km i 7.183 metres de desnivell acumulat. Aquest repte, la lliçó ha estat que no sempre les sensacions són bones, que de vegades tot surt al revés, però que cal seguir  en una única direcció, endavant, sempre endavant. De regal, aprofitant els dies de festa, nedada al mar sota la pluja, pintant de blau intens, un dia gris. 
El quart cap de setmana. No hi havia repte previst. Hi havia premi. En forma de sortida de caiac en família, fent un tram que em va sorprendre gratament. Aprenent que el que he vist o fet un munt de vegades, sempre ho puc observar amb una mirada diferent. 
En ocasions, no aprenem coses noves, sinó que re-aprenem el que sabem, per d'aquesta manera, no oblidar-ho i tenir-ho ben present en el dia a dia. 

Entrada relacionada:

Comentaris