Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/04/14 Volta a Girona en bicicleta de carretera. Postposada

La meva peculiar volta a la província de Girona en bicicleta de carretera, en quatre etapes, passant per les vuit capitals de comarca, haurà d'esperar.
Pel respecte que em fa la carretera, era requisit imprescindible, una previsió relativament bona, el que pinta per aquest dies, dista molt de ser favorable, trobar-me pluja pedalant no em fa res, anar tot el dia sota la pluja, ja és diferent. Poca visibilitat i massa llocs on patinar. Hi ha riscos que no val la pena assumir, menys quan és un projecte propi, en el que busco és divertir-me fent el que m'agrada .
Ja hi estic buscant una propera ubicació en el calendari, en que espero trobar dies més propicis per dur-ho a terme.
Durant aquests quatre dies de setmana santa, del 18 al 21 d'abril, els previstos pel repte, no estaré quiet, faré coses en la mesura que la climatologia m'ho permeti. 

Sembla que el divendres  hi haurà bon temps, aquest dia faré un repte llarg  de bicicleta de carretera, molts quilòmetres i molt desnivell, que a més em servirà per agafar sensacions cara l'IronGuíxols que s'acosta. La resta de dies, no estaré parat, tot i que tinc ganes de gaudir, una estona,  de la pluja des del sofà.

Entrada relacionada:

Comentaris