Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 18/04/14 Superar el meu llindar en bicicleta de carretera

Vull superar la distància més llarga pedalada per mi en bicicleta de carretera, el registre a batre és  199 km.
Ho intentaré fent voltes al circuit que utilitzaré en l'IronGuixols, el meu particular repte distància IronMan casolà, que arriba en menys de dos mesos.
Dintre les hores de llum d'aquest dia, en que el sol sortirà a les 07:04 i s'amagarà a les 20:33. Si hi ha claror, començaré un xic abans.
El circuit, és d'uns 60 km i té uns 1.800 metres de desnivell acumulat, que ho faran més interessant. Sortida de Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Llagostera, fins a Santa Cristina passant per Sant Miquel d'Aro, per retornar al punt de sortida.
Faré tantes voltes senceres com pugui,  calculo 3 o com a molt 4, en l'última volta, sinó puc arribar a completar-la, giraré cua, tenint en compte arribar a Sant Feliu de Guíxols amb claror de dia.
Amb un màxim de dues parades per volta, a Tossa de mar o a Llagostera, si cal per proveir  líquid i a Sant Feliu per  líquid i aliment. Un cop acabi la segona volta, de motivació per afrontar la tercera, un bon plat de macarrons.
En solitari. Al meu ritme, que no és molt ràpid, el d'anar fent. Amb la meva bicicleta, 100% sense carbono, tota alumini. I sobretot sense perdre la motivació principal de tot plegat, divertir-me fent el que m'agrada.
 

Comentaris