Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/04/14 Roses - Cadaqués en caiac

Navegar, riure i gaudir, han estat les tres constants d'aquesta sortida en caiac.
Inici a  Cadaqués, que ens rep de bon matí amb tota la seva màgia, tot i la tramuntana del dia anterior, la mar es troba molt tranquil·la, sense gens d'onada.
El sol llueix amb tot el seu esplendor i ens permet endinsar-nos dins les coves que anem trobant al nostre pas. Naveguem per paisatges de postal, per indrets plens d'encant. Els corbs marins sembla que ens vigilin de ben aprop, a cada poca estona en tenim un dalt d'una formació rocosa o damunt l'aigua a escassos metres nostre.
Veiem el Cap Norfeu i no podem evitar d'anar a fer parada a Cala Jóncols, on fa 5 anys ens vam conèixer amb en Jorge, dins una de les meves primeres incursions en la natació d'aigües obertes. A partir d'aquí resseguim el Cap Norfeu, a cada tram hi puc recordar sensacions, des dels nervis abans de començar, la majestuositat de les parets vistes des de l'aigua i el punt on en vaig rebre les carícies de quatre pelagies noctutlines als peus, anem avançant mentre el nostre cap retrocedeix en el temps.
Poc abans d'arribar al nostre destí, fem parada per observar els illots Els Brancs, per continuar fins a Roses on en espera, la  que gràcies a la seva complicitat ha fet possible aquesta sortida, la Mónica Campaña.

Comentaris