Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 02/05/14 15 hores nedant a piscina

15 hores nedant en una piscina de 25 metres, sumant el màxim de metres possibles.
Nedaré tota l'estona crol, no descarto un xic d'esquena per descarregar una mica. El que si duré, si les cames així ho reclamen, serà el pull bouy, que aporta flotabilitat, tot i que penalitza el ritme i la part superior del cos, doncs tot l'esforç l'han de fer els braços.
El repte, es desenvoluparà dintre de l'horari i el normal funcionament de les instal·lacions de la piscina, La Corxera. Si cal hauré de compartir carril amb d'altres usuaris, tot i que al ser un dia de pont, crec que s'estarà bastant tranquil.
Per controlar i demostrar la distància, faré servir el garmin 910.
Faré totes les pauses que cregui convenient per menjar, beure i demés, la intenció és que les parades siguin el màxim de curtes, per no perdre temps i nedar tot el que pugui.
Tinc diferents objectius a assolir:
1) Superar els meus propis llindars, que tinc en 21.100 metres i prop de 9 hores nedant en piscina.
2) Nedar 1.000 piscines, fent 25.000 metres, actualment el meu màxim és de 844.
3) Aconseguir els 30.000 metres, és un gran objectiu, a priori pot semblar senzill. 15 hores x 2.000 metres/hora. A més hores de nedar el cansament i les possibilitats que alguna cosa surti malament, més s'accentuen.
Sóc molt ambiciós. Aniré pas a pas. És molt  difícil aconseguir els 3 objectius, caldrà tenir-ne un a la butxaca per anar a buscar l'altre, potser no n'aconsegueixo cap. Només el fet de somiar despert, ja fa que valgui la pena.
Aquest és el tercer repte d'aigua per celebrar els 5 anys que fa que estic aprenent a nedar, el primer va ser un 100x100, el segon la mitja marató  i amb aquest de 15 hores nedant, tanco el cicle.


Entrades relacionades:
01/05/14 15 hores nedant a piscina. Dia abans
02/05/14 15 hores nedant a piscina. Crònica 

Comentaris