Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/12/12 24 hores atletisme. Pròleg

2011 Últims minuts, l'imatge reflexa com em sentia: flotant a l'aire.
Queden pocs dies per les 24 hores d'atletisme, participaré en la modalitat de 24 hores individuals, és una prova que em té el cor robat.
Hi ha qui només hi veu la monotonia de fer voltes i voltes a la pista d'atletisme de Can Dragó, quan en realitat té molts al·licients, que fan d'aquesta prova, una ocasió, com poques.
És un oportunitat d'autoconeixament, en una situació extrema, pel desgast, però controlada, per l'entorn, córrer i/o caminar 24 hores és molt dur, fer-ho en pista i dóna a més l'afegit de dificultat a nivell mental.
L'organtizació, corredors.cat, en les edicions que he participat, 2010 i 2011, no és que ho hagin fet bé, és que són un 11 sobre 10, a nivell d'organització i en la part humana, és nota que són corredors i saben com funciona tot plegat.
Els companys de fatigues, uns són amics que trobo tot sovint, en diferents curses d'ultrafons, d'altres em sona la cara i juntament amb els que coneixeré el dia en qüestió, fan una inmillorable ocasió, per fer amics, compartir, allò que mai s'explica i que només l'ultrafondista sap.
Mentre vaig fent voltes, podré parlar, ara amb un, ara amb l'altre, tenir i respectar les estones en que un vol estar amb un mateix, amb l'essència  que té l'ultrafons, que quan el cansament arriba, no queden forces per dissimular allò que som i mostrem el nostre autèntic jo.
Aquest any, hi vaig en poques expectatives de resultat, no penso en cap quilometratge en concret, més que superar els 100 km, perquè sigui la meva número 15 de 100 km o més, amb l'única pretensió d'estar en moviment les 24 hores, només parant per raons fisiològiques i logístiques, per alimentació o per canvi de roba. Correré tant com pugui i la resta caminaré, la qüestió és no estar quiet. Durant la cursa, si tot va bé, faré les jornades 84 i 85 del repte No Puc Parar.
El fet que sigui per una causa solidaria, en aquest cas a favor de la Fundació de lluita contra la sida, fa que tingui un al·licient extra.

Comentaris