Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/12/12 Sant Silvestre Ganxona

Fa 99 dies que esperava aquesta cursa, per ser el final del repte No Puc Parar, que consisteix en fer 10 km al dia durant 100 dies consecutius. 
Ha estat la prova ideal per acabar aquest repte, no només perquè és a casa, sinó pel seu caràcter popular, sense classificacions, uns feien 4.4 km i uns 8,8 km, amb nens, uns corrent a 3'33"/km i alguns caminant tot xino xano. 
Com que el recorregut llarg és de 8,8 km i el repte de 10 km, he començat una mica abans, a mode d'escalfament, per tornar a la sortida a esperar el tret de sortida. L'itinerari es sobradament conegut per mi, doncs hi corro sovint, alguns dies del repte, m'havia imaginat com seria aquest moment, però la realitat ha superat l'expectativa més gran. 
Compartir-ho amb tots els corredors, família  amics i companys del Club Aquàtic Xaloc ha estat genial, però poder córrer amb el Pere i l'Andreu, ha estat el millor regal possible, dos amics amb els que vaig descobrir l'ultrafons, d'aquells que t'alegres cada vegada que sona el mòbil o veus un mail seu, d'aquells que si et necessiten  deixes el que tens entre mans, d'aquells que no estem junts massa sovint, però els sents aprop. 
Els quilòmetres se m'han fet lleugers, molt ràpids, recordant episodis viscuts durant els 100 dies, començant a liar a l'Andreu i al Pere en nous projectes, idees que algunes potser no veuran mai la llum, d'altres si, però que seriem les persones sense somnis, la vida és per somiar-la, perseguir aquestes il·lusions i compartir-les amb els que t'estimes. La rebuda ha estat fantàstica  m'he sentit mimat i arropat al màxim, ampolla de cava i a ruixar als amics. 
El repte No Puc Parar ja és història, una bona història en la que tots vosaltres en sou part, gràcies de tot cor pel vostre suport! 

Entrades relacionades: 

Comentaris

  1. Tornar a còrrer junts, Andreu, Quim, Pere, ha estat molt emotiu, i molt més veure tancar un repte personal d'un amic.
    Enhorabona Quim!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, tu i la teva familia, formeu part del repte No Puc Parar, pels moments compartits i tot el suport rebut, moltes gràcies!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!