Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/12/12 Plantilles posturals

Fa uns quants anys que porto plantilles ortopèdiques per a córrer, que em fan fer una posició més correcta al fer el pas, tot i que van molt bé, tinc la sensació que l'únic que fan és forçar  perquè ho faci bé, però en cap moment eduquen el meu cos, ni em fa canviar els hàbits de trepitjada, per això m'he decidit a fer-me una plantilles posturals a Fisio Active
Les plantilles posturals es caracteritzen per produir petits estímuls de pressió a la planta del peu, en actuar de forma precisa sobre els baropressors dèrmics, que són seleccionats i predeterminats sobre zones somatotópiques sistematitzades concretament en la seva superfície. Amb la seva acció i gràcies a reflexos posturals condicionen canvis posicionals globals sobre l'eix vertical corporal i consecutivament sobre el pla transvers i horitzontal, millorant l'estat tònic muscular general.
Avui, tot just, he fet l'estudi per a la seva confecció, ara s'han d'elaborar, després d'uns quants mesos d'us i espero que molts quilòmetres, us explicaré com em van.

Entrades relacionades:

Comentaris