Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/12/12 Travessia L'Estartit - Illes Medes ( La Marató de TV3)

Instant en que tota la fred i el cansament s'esvaeix. Moltes gràcies Mónica Campaña per la foto i Jorge Perez per la rebuda
Estar sense nedar un mes i mig, per culpa d'una ensopegada, tornar-hi fa deu dies, aclimatar per nedar a pell amb només tres remullades d'uns vint minuts cadascuna, tirada més llarga de 1.000 metres, no són les condicions optimes per nedar més de tres mil metres amb l'aigua a 15ºC i mar moguda. Tenia mil i un dubtes, fins que no ha sortit el sol i s'ha fet de dia, no he decidit fer-ho sense neoprè.
El recorregut ha estat d'una mica més de 3.000 m., s'ha hagut de modificar el trajecte original per l'estat de la mar.
Entrada al mar, molt divertida, fer-ho amb un munt d'amics, sempre és sinònim de festa, a la que sortim de la protecció del port, hi ha onades altes, em costa molt mantenir el rumb, no aconsegueixo veure les boies, he de parar del tot en tres ocasions, em refredo, ho puc pagar molt car, però pitjor és fer un munt de metres de més.
És una gran sort poder comptar amb l'imprescindible ajuda dels caiaquistes del Pagaia, en múltiples ocasions, m'han hagut d'indicar la direcció correcta a seguir, mil gràcies palistes!
Arribo a l'avituallament, no paro, per no perdre temperatura, toca enfilar recte fins a l'arribada, al tenir la referència de les cases i la muntanya, és més senzill agafar el bon rumb , a la que veig la l'espigó, ja em sento a casa, no em queda res.
L'aigua de dintre el port, està més freda que la de fora, era conscient d'aquesta adversitat, està a uns 12ºC, que llarg se m'ha fet l'últim tram, justejava de forces, la tècnica la tenia fosa, el cos es refredava per moments, hi hagut moments en que pensava que no ho aconseguiria. He estat 1h 30' nedant.
La meva admiració a totes les persones, que s'han atrevit a nedar en aquestes condicions d'aigua freda, amb neoprè o sense, perquè la fred és per tots, és veritat que els que ho fem sense, tenim i  busquem un afegit de dificultat i de sensacions, però no per fer-ho amb neoprè és fàcil, ni es té la certesa d'aconseguir-ho. Enhorabona a tothom!

Comentaris

  1. Felicitats Quim, això vostre sí que té merit !!! Espero poder-vos acompanyar moltes vegades.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, té merit, però sense vosaltres seria impossible, sense el vosre bon fer, estic convençut, que en aquesta ocasió i moltes altres, no ho hagués pogut aconseguir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!