Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/10/12 Malles pirata Hoko Kumo II

Pensava que les malles pirata Kumo, no es podien superar i estava equivocat, les Kumo II, tenen petits detalls que encara fan que m'agradin més.
L'inconvenient de la petita butxaca del model antic, ja està solventat i amb nota, el model II, té una doble butxaca, molt pràctica per dur les claus i l'mp3 o alguna barreta o gel. 
Té la part dels genolls més flexible i encara s'adapta més al moviment de la cama tan al caminar com al córrer, mantenint la subjecció rotuliana.
La goma de la cintura, és més planera i aporta una molt bona subjecció amb confort, segueix sense dur cordó per ajustar, perquè no ho necessita.
Hoko no s'ha limitat a fer un rentat de cara al model Kumo I, sinó que cuidat tots els detalls que fan úniques aquestes malles, per tenir un producte encara millor.
I segueix mantenint les caracteristiques que fan única aquesta prenda:
- Té el punt just de compressió, per donar comoditat i la suficient adherència per no notar que les porto.
- Treu de sobre l'humitat, em manté sec, inclús en dies de pluja quan es mulla, no queda xopa.
- No fa mala olor per la suor, que és d'agrair quan portes moltes hores.
- Té unes excel·lents propietats aïllants tèrmiques, he fet servir la mateixa malla, en dies d'onada de calor i d'onada de fred,  per córrer i per caminar, amb bons resultats.
- Està fabricada en  DRYARN®, una micro fibra de polipropilè, material molt lleuger i de grans prestacions.
- És un producte ideat, dissenyat i produït al nostre país, amb un preu raonable,  qualitats que, en els temps de corren, no abunden.
Més informació: Hoko-Esport

Entrada relacionada:
09/11/10 Malles pirata Hoko Kumo

Comentaris