Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/10/12 Guia d'ultrafons. 4.- Material

Portar-ho tot provat i rodat, provar-ho un cop és nou, sempre sembla el millor que hi ha i comodíssim, sobretot perquè l'hem escollit, és el que ens agrada i fa poc que l'hem pagat, cal rodar-lo una mica, en tirades llargues, perquè una petita fricció al km 20 km, es torna en un gran inconvenient al km 80. No deixar res a l'atzar, ni dur res nou el dia de la cursa.
Escollir el material és molt difícil, el senzill és dur el que porten els altres i que tothom t'explica que va tant  i tant bé, costa que algú et digui els inconvenients d'un producte que ha triat i pagat, per això, amb el temps, he aprés a deixar-me endur pel meu criteri, preguntant a molta gent, buscant informació i tenint en compte que el que el duré durant hores, sóc jo.
Una bona manera d'agafar-ho tot, és fer una llista, amb el material obligatori per la cursa i de tot el que ens volem endur, procurar fer-ho uns quants dies abans, tenim el cap més fred i som més objectius.
La meva manera de fer la llista, és dels peus al cap i de la sortida al final, m'explico, començo pels peus, quines sabatilles, quins mitjons i vaig pujant, fins arribar a la gorra, primer el que duré posat al sortir, després visualitzo la cursa i el que em pot fer falta, igualment de peus al cap, que se'm farà de nit, mitjons de recanvi, buff, frontal, quan faig alta muntanya, paravent, que pot fer fred, forro polar, gorro.
Sempre deixo preparat el material com a mínim el dia abans, tot i que m'aixecaré aviat, no vull que els nervis em juguin una mala passada, acostumo a posar-ho tot damunt el llit i ordenat de peus al cap, un cop he posat tot el material, hi faig  l'última revisió.


Comentaris