Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/10/12 Costa Brava Xtrem Running 2009


No hi ha res que porti tants records com les imatges, ha estat veure aquest vídeo i venir-me al pensament el que va significar la Costa Brava Xtrem Running 2009, la primera edició.
Recordo perfectament els mesos abans de la prova, l'havia vist per internet, la veia fora d'abast, no havia passat de córrer maratons i poca cosa més, va ser anar a l'estand que tenien muntat a la fira del corredor de la Marató de Barcelona, parlar amb el Xavi Marina i amb la passió que em va transmetre, es van esvair els dubtes i endavant.
En aquell moment hi havia dues modalitats la de 100 km i la 200 km, les dues en tres etapes, la de 100 em feia respecte i la de 200 em feia sospirar.
Em vaig apuntar a la de 100 km, la setmana abans vaig fer corrent Banyoles - L'Escala, uns 50 km,  i la setmana posterior la marató d'Empúries, 42 km més va ser un repte combinat que a durar 15 dies.
El recorregut de la cursa, és senzillament, Costa Brava al 100%, dur i exigent, omple els sentits, el fet de dormir tots els participants al mateix hotel li dóna a aquesta prova, un caràcter especial, poder compartir les inquietuds amb persones que tenim  interessos comuns, et fa sentir a casa, estar cuidat per l'organització, en gran part la família Marina i amics, et fa sentir que estàs envoltat dels teus.
Va ser un punt de partida, sent la primera cursa d'ultrafons que feia i de 100 km. Arrel de compartir quilòmetres amb un corredor que en tenia un, va néixer l'idea de fer d'aquest bloc.
És un magnific punt de trobada per fer amics, que ara són imprescindibles com el Pere, l'Andreu i molts d'altres que ens anem trobant en diferents curses.
Va significar un punt i apart, a la por i els dubtes dubtes que tenia de la llarga distància, tot i que mai li penso perdre el gran respecte que li tinc.
La vaig repetir en el 2010, ja tinc ganes de tornar-hi, tot i tenir el recorregut al costat de casa, la organtizació li sap donar el valor afegit que hauria de tenir tota cursa, no es limiten a marcar un recorregut i a regalar la camiseta de torn, sinó que hi posen allò que no es pot comprar, ni pagar, hi posen el cor i es desviuen perquè els participants any rere any, gaudeixin d'una cursa tant especial,en tots els detalls. Aquest proper 2013, no podrà ser,, espero que ben aviat si!!!

Comentaris