Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/10/12 NO PUC PARAR Ensopegada

Ahir dia 09/10/12 mentre corria de nit, al km 6 del repte, vaig ensopegar, amb mobiliari urbà, va ser un caiguda tonta, per tenir el cap en un altre lloc i estar jugant amb un gos, que es va posar a córrer al meu costat.
He caigut moltes vegades, he aprés a aixecar-me, però encara no a caure, al fer impacte amb el terra, el meu cos cau de costat,  picant amb el pit, un cop a terra, noto que em costa respirar, m'aixeco, em netejo les rascades  i segueixo caminant per completar el recorregut.
El cop es va refredant i cada vegada fa més mal, em costa respirar, camino mig encorbat pel dolor, noto que em punxa cada vegada que respiro amb profunditat, baixo el ritme, per arribar en condicions, però el dolor no baixa, al contrari va en augment.
Decideixo anar a urgències, no m'hagi fracturat res, tinc un dolor semblant al que  recordo d'haver-me trencat dos vegades la mateixa costella, però a més hi ha la punxada al respirar.
Em fan proves i el doctor m'alegra la nit, només tinc una contusió a la paret toràcica, fa molt mal, però només és això dolor, no he de patir per una complicació major.
Durant uns dies no podré ni nedar, ni pedalar, ni córrer, per sort puc continuar el meu repte caminant, amb l'únic inconvenient que m'ocuparà més hores, que si ho fes caminant en condicions normals, no tinc dret a queixar-me, tot sigui això.
Ara toca seguir, fer una correcta recuperació, no mirar en el que no puc fer i si, mirar endavant, sempre endavant!!!

Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris