Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/10/12 En caiac fins la Punta d'en Bosch

Hi ha llocs que no em canso de veure, de sentir, de gaudir, de navegar, perquè tenen l'essència i la grandesa  de ser intemporals, de  canviar cada dia i alhora de seguir igual. 
A més, quan ho pots veure amb una altre mirada, amb la d'un bon amic, la cosa encara millora, no se la de vegades que he fet aquest tram, de Sant Feliu de Guíxols a la Punta d'en Bosch i tornar, la de vegades que he creuat pel Freu, que he passat per la Punta de Garbí, que he vist les parets escarpades, que he entrat en les seves coves, que he desembarcat en en la platja de còdols que hi ha al costat.
Compatir les coses bones de la vida, és el que dóna sentit a tot plegat, igual que la mar és generosa ensenyant-nos els seus secrets, que menys que poder-los explicar als que aprecio.
Mentre palejo, m'adono de l'endins que tinc la sal, com flueix per la meva sang, com és part de mi, una part que no puc, ni vull deixar, una part imprescindible, que em posa a lloc i m'aporta el que em fa falta.

Comentaris