Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 14 i 15/07/12 Isostar Desert Marathon

No n'acabo de sortir d'una, que ja estic preparant la següent, en el fons, un repte, no és més que l'avantsala del proper.
L'Isostar Desert Marathon és:
Respecte, és ultrafons, entre 110 i 120 km, la distància i el recorregut és secret fins el mateix dia de la prova, a completar en un màxim de 27 hores; per les condicions climatologiques, mes de juliol, dia 14, sortida a les 12 del migdia als Monegros, de 35 a 40ºC, sense ombres, sense vent, només sol i molta, molta calor.
Il·lusió, per poder estar en un entorn desèrtic, temperatura extrema, condicions dures i molta dificultat. Sempre he volgut anar a al desert a fer una prova d'aquestes característiques,  tenir-la a l'abast amb el cotxe, és una oportunitat que no es pot desaprofitar.
Autosuficiència, només em donaran 10 ampolles de 1'5 l d'aigua i 10 ampolles d'Isostar de 0'5l, durant tota la prova, 10 punts d'hidratació, 1 abans de començar, 8 durant i 1 després, la part d'alimentació l'he de dur a sobre.
Entrenament o més ben dit adaptació al medi hostil, entrenaments específics, buscant calor, dosificant hidratació i nutrició, provant el material que faré servir.
Estratègia, potenciar els meus punts forts, per no sucumbir a les meves debilitats, planificar ritmes, alimentació, hidratació, material  i imprevistos possibles.
Expectativa, que no és més que divertir-me i disfrutar fent el que m'agrada, si aconsegueixo o no, no és el més important.
Diuen que és el pitjor moment en el pitjor lloc, sé que ho passaré malament, que patiré, que serà duríssim i molt difícil, però vaig amb l'intenció de gaudir l'ara i l'aquí a cada pas.

Comentaris