Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/06/12 Celebrant la vida

Fa temps llegia que poblacions, que viuen aïllades de la resta de la civilització en plena selva, de les que no tenen cobdícia pel món material, de cop i volta un dels seus membres, es posava molt i molt content, reia i esclatava d'alegria, el motiu, perquè estava viu, en aquesta senzillesa presa de consciència de la vida, està la clau de la felicitat, sentir-se viu, que fàcil, només cal ser-ne conscient.
En la planificació d'avui tocava.....res, res més que fer el que vingui de gust a cada moment, per celebrar que estic viu i els reptes viscuts últimament, El dia comença parant el despertador i deixant que la mandra s'apoderi de mi, per fer del cinc minuts més, un mantra que mai s'acaba, un cop despert, quedant-me una estona estirat al llit per decidir que ve de gust fer. Sol i platja, veient el dia com entra amb força per la finestra, la decisió no ha estat gens difícil. Sense pressa, preparo els estris, per disfrutar un dia de mar.
Enfilo el caiac, direcció cala del Sr. Ramon, lloc naturista, per passar-hi el dia, dinar, llegir, nedar, escoltar música i veure la vida com passa.
M'encanta sentir el sol i la mar a la pell, és fantàstic poder estar a pell del tot, còmode i natural, és llibertat absoluta, no només lliure per les sensacions a la pell, sinó perquè quan estàs en harmonia amb la natura, la ment també s'allibera, amb els ulls tancats es pot veure tot més clar, a més el so de les onades és genial per concentrar-se.
Reflexionant, sobre el que he fet, sobre el que tinc en el futur immediat, pensant futurs reptes, somiant horitzons, m'adono no em cal gaire res per ser feliç, que tinc de tot, que el que es pot comprar només em fa pobre, que sóc molt afortunat per tenir un munt de sensacions i emocions viscudes, de gaudir la natura al màxim i de compartir-ho amb un munt d'amics.

Comentaris