Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 08/07/12 Travessia Transfronterera

La frontera física entre els dos països, ja no existeix, ara toca enderrocar els murs mentals.
Una travessia com aquesta de 3.300 metres, organitzada per Neda el Món, des de Cerbère fins a Portbou,  a mar obert, per uns serà un debut per la porta gran, en la natació en aigües obertes, un repte a tenir en compte, deixar les tranquil·les i temperades aigües de la piscina, per entrar en el gran blau salat, per descobrir-ne els seus encants i secrets, tota una aventura. 
D'altres nedaddictes, més acostumats al mar, podrem gaudir d'enllaçar la Costa Marenda amb la Costa Brava, de veure les formacions rocoses i escarpades que semblen d'un altre planeta, de singular bellesa.
Aquesta travessia se'm resisteix, la primera edició, no m'hi vaig atrevir, tot just començava a nedar a la piscina, com per pensar en el mar, en la segona, una inoportuna caiguda en bici el dia abans, va impedir que nedes, en la tercera, va ser la mar aliada amb la tramuntana, la que va fer canviar el recorregut original, de Cerbère a Portbou, per nedar dins la badia de Portbou. Aquest any si!
No per haver nedat distàncies més llargues, 10.000 m. en piscina, 15.000 m. en mar i 27.000 m. en riu, fa que no pugui assaborir, el que a dia d'avui és una distància assequible, que podré gaudir metre a metre, sentint com m'empeny cada braçada, notant la cadència suau de les cames, a  cada moviment per respirar veure un paisatge únic i viure una experiència inoblidable. 

Comentaris