Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/06/12 Ricardo Abad. Rècord del món: 607 maratons

En Ricardo Abad, ha fet un repte extraordinari. Es va proposar córrer 500 maratons, una al dia, 500 dies seguits, sense cap jornada de descans, amb la dificultat de compaginar-ho amb la feina, la vida familiar i social.
Va aconseguir fer les 500 maratons i al dia següent es va proposar de seguir fins fer-ne 1.000, però a falta de patrocinadors, ha desistit a la 607. Establint un nou rècord mundial, que abans tenia el belga Stefaan Engels en 365.
Increïble, on pot arribar una persona amb voluntat i constància, durant molt mesos, al arribar al vespre, el primer que buscava al connectar l'ordinador era la seva crònica de la marató diària, alguns dies no li ha esta gens fàcil, jornades duríssimes per climatologia, per cansament o per circumstàncies familiars.
En Ricardo Abad, amb aquest repte, ha estat un gran exemple de superació, dóna idees per a nous reptes, a veure si les puc dur a terme, el que més m'agrada d'ell, és que l'endemà de fer la marató 607, com a última, agafa la bici i segueix sense parar. Endavant, sempre endavant!!!
Web de Ricardo Abad

Entrada relacionada:
07/02/13 Ricardo Abad camí dels 52 Ironmans

Comentaris