Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/06/12 Fisio Active entra com a col·laborador d'Ultraquim

Fa anys que confio en els serveis  de Fisio Active de Castell d'Aro (Girona), és l'entrenament silenciós, juntament amb els estiraments i descansar.
Anar regularment al fisio, és part del meu pla d'entrenament; tenir el cos en optimes condicions, assegura poder fruir al màxim d'un repte, tenir menys possibilitats de lesió, més opcions d'aconseguir-lo i al fer correctament l'esforç, independenment de la distància i la disciplina esportiva, fa que el període de recuperació sigui més curt.
El que més habitualment faig a Fisio Active és la reeducació postural, els beneficis que hi observo són:
En la natació augmenta la capacitat pulmonar, al tenir bona  postura ajuda a desenvolupar millor la tècnica  i l'hidrodinàmica.
En bicicleta al tenir l'esquena recta, a copia d'hores de pedalar, evita que es carreguin els braços per l'efecte del pes del cos, al tenir un bon recolzament la pressió es reparteix de manera òptima.
Corrent en cursa urbana, protegeix   les articulacions davant les sobrecàrregues i en muntanya, al tenir el cos equilibrat ajuda molt en el moment de fer trams tècnics, com ara una baixada de pedra solta.
A la pàgina web de Fiso Active, s'hi pot trobar la gran amplitud de tractaments, a l'apartat de reeducació postural, hi trobareu una explicació exhaustiva del que és i el resultat de la divertida sessió de fotos en que vaig fer de model.
Ara a més d'estar en bones mans, tinc el gran luxe de tenir-los de col·laboradors en el bloc, moltes gràcies amics.
Web: fisioactive.es

Entrada relacionada:
17/08/11 Reeducació postural global

Comentaris