Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/06/12 Quin caiac comprar

En varies ocasions, em pregunten quin caiac és millor comprar, penso que el millor, primer es iniciar-ser des de baix, aprenent i veient-ne les possibilitats, per aprendre a anar en caiac, hi ha múltiples maneres, cursets de diferents nivells, des del més bàsic, fins a un  expert. 
En el meu cas, en vaig començar a aprendre, dic començar, perquè em queda molt camí per recórrer, com molts d'altres, un estiu, llogant-ne un de descobert, a Kayak Guíxols, per veure si l'atracció que sentia era producte de la novetat o l'inici d'una llarga relació.
Després de rebre les explicacions d'en Xavi, pujada al caiac, primers moments insegur, la mar, per tranquil·la que estigui, sempre té una mica de moviment, però en res, ja n'estava encantat, sentint com em recolzava en el mar a cada palada, guardo en el record amb molta estima les primeres quatre hores que vaig navegar.
Vaig seguir llogant un caiac obert, durant un mes, descobrint racons i raconets de la costa més propera,  encara a dia d'avui hi trobo quelcom nou en el mateix trajecte.
Els caiacs tancats, em feien molt de respecte, sobretot per desconeixement, a Kayak Guíxols, fan sortides de bon matí, les matutines, són sortides en que et supervisa un professional del caiac, en que mica en mica, vas aprenent, els ets i uts que composa el món del caiac, palada a palada, setmana rere setmana, la passió va anar agafant forma, veient que els caiacs tancats, no són gens difícils, ni perillosos, són més ràpids, de més bon maniobrar i que proporcionen un munt de diversió.
Feia sortides,  curtes o més llargues, amb més dificultat o menys, sortida a sortida, va anar creixent una afició, van passar uns sis mesos, fins que em vaig decidir a comprar-me el meu caiac, el millor de tot plegat, és que ja sabia per a que el faria servir, les possibles opcions que hi ha al mercat i la que millor s'adaptava a mi i les preguntes més bàsiques, ja tenien resposta.
Hi ha qui per començar qualsevol practica esportiva, vol fer-ho amb el millor material possible i moltes vegades acaba comprant el més car, no l'òptim que més s'adapta a ell, en la meva opinió, el més idoni és provar-ho, mica en mica et vas introduint en aquest món i en veus les opcions; construir la casa pel teulat, mai funciona.
A Kayak Guíxols, podeu llogar tot tipus de caiacs durant tot l'any. 

Comentaris