Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/06/12 Entrenament Emmona

Entrenament específic per l'Emmona, acompanyat per en Lluís Tuneu, amic muntanyenc, els dos fem equip per l'Emmona, només hem fet pocs metres del recorregut que farem el dia de la cursa. L'objectiu era  fer desnivell a alta muntanya, estar per sobre els 2.000 metres, més que no reconèixer un tram en concret. Hem trobat caminadors i corredors que al igual que nosaltres entrenàvem, uns per l'Emmona, uns per l'Olla de Núria i d'altres que gaudien de la seva passió per la muntanya.
Els que vivim per sota la cota 500, en el meu cas visc al litoral, ens costa una mica més realitzar esforços en alçades superiors als 1.500 metres. La meitat de l'Emmona, és dir uns  53 km, està per sobre els 2.000, d'aquí el motiu d'anar-hi una setmana abans,  per aconseguir fer pujar la taxa d'hematòcrit, augmentant glòbuls vermells.
La part més important ha estat viure  sensacions d'alta muntanya, veure com els arbres deixen de ser presents a partir dels 2.000 metres i les muntanyes es queden nues, poca vegetació, molta aigua, neu, roques i més roques, com les vaques no s'intimiden per la nostra presència fan la seva, de vegades al mig del camí, mentre que les marmotes al veure'ns en la distància corren a amargar-se.
Pujar a fer un cim i  tenir una visió de 360 graus és tan bonic que t'emplena la vista, tant indescriptible que et deixa sense paraules, tant immens que et fa sentir petit, petit, tant àrid i  ple de vida alhora, tant dur que et posa al teu lloc.
Hem fet pujades que semblava que no acaben mai i baixades que feien desitjar que vingues de nou la pujada, al caminar les cames han recordat el que és anar a alta muntanya, havia de ser curt, però a cada cim teníem ganes d'anar al següent i després al següent, al final han estat unes 10 horetes, tranquil·les, parant a fer fotos, a esmorzar al cim Torreneules i dinant entaulats  a Núria. 
En números  ha estat: 27 km i 4.300 metres de desnivell acumulat, una quarta part del que serà l'Emmona, .
Track
Àlbum de fotos
 
Entrades relacionades: 

Comentaris