Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/06/12 Entrenament amb els nedaddictes que creuaran l'estret

Tot una satisfacció compartir entrenament amb el grup de nedadors que faran  l'estret de Gibraltar, de la mà de Neda el Món, aquest setembre, en un lloc emblemàtic, l'estany de Banyoles.  Fan venir ganes d'anar a creuar l'estret amb ells.
Nedar en aigua dolça,  té un punt de diferent, la flotabilitat és la de la piscina, la distància és com al mar, no tenir gust de sal a la boca, es fa estrany, sense haver de girar cada 25 o 50 metres, la olor és la part més curiosa, ni clor, ni sal, té una flaire difícil d'explicar, a estones té olor orgànica i en casi  tot moment només té aroma d'aigua de pluja.
Circuit d'anada i tornada de 1.500 metres en total, aigua  a 20ºC i tranquil·la com correspon a un estany, el sol ens venia a veure tímidament, amb suport de luxe en els caiacs, tot plegat feia molt còmode nedar a pell. He completat quatre voltes, fins fer uns 6.000 metres, tot i que, els que creuran l'estret, han fet una volta més.
Poder nedar amb gent molt més bona tècnicament i més ràpida, sempre és molt beneficiós, un mateix s'exigeix més, tot i que m'han deixat enrere només començar, ha estat un entrenament divertit, amb un bon grup de nedaddictes que els agrada nedar llarga distància. En Jonathan Gómez, dirigia l'entrenament, un entrenador que sap el que es porta entre mans i fa  el que és més complicat, transmetre coneixements, perquè persones de diferents nivells, siguem capaços d'entendre-ho.
Com a bona festa, ha acabat compartint experiències viscudes, inquietuds presents i somnis per complir, al voltant d'una taula.

Comentaris