Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 08/04/17 100 km de Calella

Setena participació en aquesta gran prova. Li tinc especial estimació, el 2010 va ser el meu primer repte de 100 km i no hi ha millor ocasió per intentar el repte número 25 de 100 km, que fer-ho de nou a Calella.
Enguany, serà un xic més difícil, l'organització davant la manca de pressupost i els problemes que dona muntar una prova com aquesta per a pocs participants, ha decidit no fer-la, decisió que entenc perfectament. Alhora hem aconseguit que en facin convocatòria, per fer-la de manera lliure, sense dorsal, sense més avituallament que el que duem cadascú en el cotxe. Si l'any passat varem participar 23, aquest no compto que siguem ni la meitat.
El recorregut serà el de sempre, 20 voltes, en un circuit de 2,5 km d'anada i 2,5 km tornada per allà mateix, un passeig arran de mar a Calella. passant 40 vegades per allà mateix.
No arribo en un gran punt de forma, des de l'1 de gener d'aquest 2017, entre caminar i córrer duc només 250 km, alhora vaig una mica sobrat de quilos i no precisament del compte corrent, mentalment tampoc em sento especialment fort, massa estrès últimament. La veritat es que, tot i les altes possibilitats de fracassar, sinó ho intentés no seria jo.
Sé que patiré, sé que em farà mal tot, sé que caure en el fons del pou de l'infern dels meus pensaments, sé que ho puc fer, sé que quan no pugui córrer més, puc caminar i que quan cregui que no puc més, que pensi que faig jo aquí, vulgui abandonar i renegui en silenci, sé que mentre això passi no he de deixar de posar un peu davant  de l'altre per seguir avançant i sobretot sé que serà prou perquè valgui la pena. Ala jacta est!
Cròniques anteriors participacions: 2010201120122014, 2015 i 2016.

Entrada relacionada:
08/04/17 100 km de Calella 

Comentaris