Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

16/04/17 Ruta del Ter a peu. Sant Julià de Ramis - L'Estartit

Abans de començar l'última etapa, aprofitem per esmorzar de bufet a l'hotel de quatre estrelles, que es propietari de l'hostal on hem dormit.
Amb l'estómac ple, tot i el gran cansament acumulat, la jornada es veu millor.
Ens queden menys de 50 km i tindrem el repte a la butxaca, però no es pot dir blat, fins que està al sac, venut i cobrat.
Pel camí hi ha estones de silenci entre en Lluís i jo, que ho diuen tot.
El paisatge és preciós, 100% plana de l'Empordà, com que ho he fet en btt en un parell d'ocasions, se que només passem pel mig d'un poble, Cervià de Ter, on aprofitem per fer un cafè.
No podem evitar emocionar-nos en el moment en que arribem al quilòmetre 200 del repte, just en un indret amb molt d'encant, ni a un costat ni a un altre, sinó al mig del riu Ter, en la passera que hi ha a Sobrànigues.
Després de dinar, apreta la calor, per sort, entra la tramuntana i tot i que ens ve en contra, ho fa molt suportable. A estones sembla que no quedi res i a estones sembla que mai s'acabi.
En l'últim tram del Ter, ens acompanya una estona l'amic Toni Colomo, que està passant uns dies de vacances a la zona, tot un plaer.
Els últims quilòmetres els compartim, com no podia ser d'altre manera, amb l'Andreu, que va haver d'abandonar, en els últims metres correm, com si ens hi anés la vida, sota la mirada dels que estan a la platja, fins a on riu i mar s'ajunten.
Correm, cridem, ens abracem, gaudim, sentim el moment, ens deixem endur per les emocions i les sensacions viscudes i com diu l'Andreu: Fas aquestes coses perquè t'agraden i tal, però molts cops tampoc et pares a raonar els motius. Però hi ha moments màgics en que els motius se't manifesten d'una forma molt llucida. De cop se't fa la llum i dius "es per això que ho faig" i aquest es el moment en que això passa!
Han estat prop de 12 hores per fer 46,6 km, Completant els 231 km de la Ruta del Ter, en un total 68 hores, de les quals 57 en ruta i només 6 dormint.
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:
Presentació del repte      Agraïments     Ulldeter - Manlleu       Manlleu - Sant Julià de Ramis      Sant Julià de Ramis - L'Estartit     Imatges

Comentaris