Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/04/17 Xerrada d'ultrafons a la primavera cultural d'Arbeca

Que pensin amb un per fer una xerrada es un gran honor i alhora una enorme responsabilitat.
Des que m'ho varem proposar des de l'ajuntament d'Arbeca, he tingut dos mesos per a preparar-m'ho. Tenia clar que no només volia parlar dels reptes que  he aconseguit, seria molt egocèntric i no aportaria res als que hi vinguin. He parlat dels recursos mentals per afrontar una prova de llarga distància, explicant amb exemples viscuts, en que he aprés el que s'ha de fer i d'altres en que he apres just al contrari. Explicant la coneguda teoria de que es 80% cap i 20% cos, desengrunant que els mecanismes que ens hi fan arribar.
Abans de començar estic atacat dels nervis, espero estar a l'alçada de l'expectativa,. Arriba el moment de la veritat, hi ha unes 15 persones, només que n'hagués vingut una ja valdria la pena de fer la xerrada. Tot i que tinc una taula amb micròfon, prefereixo estar dret i projectar la veu, ho trobo més natural.
En Jordi em presenta, acte seguit inicio la xerrada, el primer que explico ho tinc tant i tant assajat que surt sol, seguidament tot flueix, vaig parlant recolzat per la projecció del powerpoint que m'he preparat i un petit guió que duc a les mans per no despistar-me, hi estic uns 45 minuts fent la meva exposició, m'hi trobo molt còmode, acabo i arriba el millor, preguntes i mes preguntes, hi estic 45 minuts més.
Ha estat una experiència enriquidora i m'ho he passat molt bé, ojalà hi hagin més ocasions poder compartir el que he aprés.


Entrades relacionades:
Primavera cultural a Arbeca      La Xerrada      Com he preparat la xerrada

Comentaris