Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/04/17 Com he preparat la xerrada d'ultrafons, a la primavera cultural d'Arbeca

La part més difícil de fer una xerrada, no es parlar en públic, tot i que costa, es de que quin tema tractar.
Un cop vaig acceptar l'invitació, no tenia clar de que parlaria, tenia dos mesos, però el temps passa volant. El primer pas va ser pensar que podia aportar, hi vaig decidir que parlaria de la part mental en la llarga distància, dels recursos que m'ajuden a finalitzar els reptes.
Per saber que havia après, vaig fer llistes en paper i desenvolupava cada concepte parlant, gravant-ho amb el mòbil per poder escoltar-ho a posterior.
Un cop vaig tenir clars els conceptes, vaig repassar el meu bloc i vaig fer un llistat dels reptes amb els quals mes havia après i vaig ajuntar el repte amb el que hi havia aprés.  Com que faig reptes de diferents disciplines, quedava molt barrejat, així que ho vaig estructurar en blocs de a peu, nedant, pedalant i aventures, cada bloc per ordre cronològic.
Vaig fer una presentació de powerpoint en que hi havia cada repte, els conceptes del famós 80% cap i 20% cos i a practicar.
No puc dir quantes vegades, a casa o dins el cotxe o fins i tot mentalment i en veu alta mentre feia algun repte, he practicat la xerrada sencera o per trams.
Dies abans a més em vaig gravar en vídeo, per poder-me corregir i vaig fer un petit guió, per tenir clar l'ordre i per apuntar-hi idees a desenvolupar durant la xerrada.
La d'hores que hi ha al darrere dels 45 minuts que va durar la xerrada, hores en que m'ho he passat bé i alhora he aprés.


Entrades relacionades:
Primavera cultural a Arbeca      La Xerrada      Com he preparat la xerrada 

Comentaris