Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/04/17 Sant Feliu de Guíxols - Olot i tornada, en btt, per les vies verdes

Més que un repte, pedalar per les vies verdes durant hores, es tot un regal pels sentits.
Es un dels reptes de llarga distància que més anys fa que faig, vaig començar a fer-ho en el 2007, tot i que no cada any, ni  no només una vegada a l'any, ho faig quan em ve de gust.
Va començar de la manera més simple, en una conversa amb el mecànic de la bicicleta, parlant que sovint feia el recorregut a Girona i tornada a Sant Feliu de Guíxols per les vies verdes, uns 80 km, em va dir i per què no vas a Olot? Ostres aquella idea se'm va quedar a dins i vaig anar allargant la distància de pedalar, vaig estar un temps anant fins a Angles, 110 km, per allargar fins a Amer, uns 130 i en poques setmanes vaig fer el salt per anar fins a Olot.
En aquesta ocasió, marxo de Sant Feliu de Guíxols ben d'hora a les 6:45, amb la primera llum del dia. Sense pressa i sense pauses massa llargues. Paro cada dos/tres hores a menjar. Les vies verdes estan plenes de bars i restaurants, que fan molt còmodes i variats els avituallaments en ruta.
La tradició, fa que pari a dinar al Firabar d'Olot, un indret  de menjar senzill, paro el temps necessari per menjar tranquil·lament, tot llegint el diari. Amb la panxa plena, toca desfer camí.
La tornada, té un company de viatge una mica molest, el vent que ve de cara, em fa donar el millor de mi mateix, em desgasta molt físicament, però no impedeix que gaudeixi de l'experiència,  la bona pauta d'alimentació que porto, fa que ho vagi portant prou bé.
Tot i que porto llum per si es donava el cas, arribo amb l'última llum del dia, d'aquesta manera he estat en ruta una mica més de catorze hores, pedalant de sol a sol, per fer 201 km, en que ho he passat molt bé.
Track garmin connect

Comentaris