Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 14-15-16/04/17 Ruta del Ter a peu

225 km caminant. El repte es així de curt d'explicar i molt llarg de realitzar. Fer la ruta del Ter caminant, des del naixement de riu, a Ulldeter (Setcases), a 2.200 metres d'alçada, fins a la desembocadura al mar, a L'Estartit. Calculem que ens sortiran uns 225 km aproximadament.
Serem tres els intrèpids, els que pensem que es prou complicat perquè valgui la pena fer-ho. En Lluís Tuneu, l'Andreu Just i el que escriu, ens coneixem el suficient per confiar cegament entre nosaltres i tenim prou experiència per saber fins on podem arribar.
Ho volem fer integrament caminant, en tres etapes:
La primera el divendres 14, començant al voltant de les 00:00 hores, recorreguen 95 km +/-, fins a fer parada a Manlleu per dormir unes hores, tampoc moltes.
La segona etapa seria llevar-nos ben d'hora i anar fins a Sant Julià de Ramis, caminant uns 80 km +/-, durant el dissabte 15.
El tercer tram, el mes curt, d'uns 50 km +/-, serà en diumenge dia 16, fins a Gola del Ter a l'Estartit.
Ho farem sent molt autosuficients, la logística es senzilla i ben simple, ens duen a la sortida. Motxilla carregada per tenir per la nit i de dia ja buscarem on comprar menjar i proveir-nos d'aigua, en els pobles per on passem, a Manlleu dormirem en un domicili particular on haurem deixat material abans, per poder-nos canviar de roba i agafar o deixar el que calgui. El final de la segona etapa és en un hostal a Sant Julià de Ramis, a 170 metres de la ruta, on farem nit, tindrem un cotxe aparcat, amb el material que hi haguem dipositat abans de començar aquesta aventura, per de nou agafar o deixar el que calgui. A l'Estartit ens venen a recollir i retornem sobre les nostres passes per anar a les nostres cases i recollir el material.
El mes probable es que no ho aconsegueixi, però com que intentant-ho ja m'ho passaré bé, doncs ho provaré.
Més info del trajecte: Ruta del Ter


Entrades relacionades:
Presentació del repte      Agraïments     Ulldeter - Manlleu       Manlleu - Sant Julià de Ramis      Sant Julià de Ramis - L'Estartit     Imatges

Comentaris