Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/04/17 Ruta del Ter a peu. Manlleu - Sant Julià de Ramis

Arranquem a caminar amb la primera llum del dia, a les 6:54, després de dormir tres hores.
Els primers quilòmetres passen per un corriol amb molta herba molla, que ens fa començar amb els peus xops, només em faltava això, per si no em feien prou mal.
La calor va pujant mentre fem camí cap al pantà de Sau, primer en el mirador i després el propi pantà, tenim la col·laboració de l'Antoni Julian, ens fa avituallament, mimant-nos de tal manera que voldríem ralentitzar el temps per estar-hi més estona, però hem de seguir cap al nostre objectiu.
Camí de Susqueda, ens ve a trobar l'amic Pere, que ens acompanya en un dels trams que sembla que no avancis de lo monòton, tot i que preciós, que es el paisatge.
A Susqueda, avituallament de luxe, fet per l'Andreu que ahir va haver d'abandonar. Plou amb ganes, mengem, parlem i riem dins el cotxe, estem molt a gust, però tanta comoditat fa agafar mandra, poca estona i de nou a caminar sota la pluja, una carretera que sembla que mai acabi.
A la via verda, a La Cellera ens atrapa la foscor i de nou molta humitat. A partir d'aquí el recorregut es pràcticament pla, ràpid i alhora més avorrit.
Quan deixem la via verda, per encarar cap a Girona, se'm fa especialment llarg, perquè ho conec i les ganes d'arribar son moltes. Els últims 4 quilòmetres es fan eterns, sembla que Sant Julià de Ramis tingui cames i s'allunyi dos passos a cada pas nostre.
Finalment, després de 20 hores i 82,1km, a les tres de la matinada, estem a l'hotel, dutxa, preparar material i a dormir  les tres hores que tenim per fer-ho.
 
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:
Presentació del repte      Agraïments     Ulldeter - Manlleu       Manlleu - Sant Julià de Ramis      Sant Julià de Ramis - L'Estartit     Imatges

Comentaris