Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/04/17 Ruta del Ter a peu. Ulldeter - Manlleu

A tocar la mitjanit, estem a l'aparcament de Vallter 2.000, després d'un dia normal de feina, comencem sense haver dormit. Som l'Andreu, en Lluís i el que escriu, tenim mil dubtes i una sola certesa, donarem el millor de nosaltres mateixos per aconseguir el repte.
La pujada al refugi d'Ulldeter està nevada, es fa feixuga de pujar i més encara de baixar, hi ha trams que la neu està congelada.
Baixem uns mil metres de cota d'alçada, en unes dues hores, amb el desgast muscular que això implica. La nit es humida i poc a poc la fred ens va calant.
Els primers 15 km, se'm fan molt durs, tinc fred i son, constantment penso en marxar cap a casa i deixar-ho estar, mentre ho penso, segueixo caminant.
A Ripoll, km 50 de la jornada, arriba el moment més trist, l'Andreu ha de deixar el repte, per una tendinitis que li ha revifat al genoll, em sap molt greu per totes les hores que ho hem estat preparant, llimant tots els detalls. El seu abandonament ens deixa tocats, "show must go on".
A la tarda, la pluja ens ve a acompanyar, una hora i mitja.
Tenim un super avituallament al Castell de Montesquiu fet per la Maria Carme i en Genis.
El recorregut no està massa ben indicat i de nit l'ajuda del gps es fa imprescindible, tinc una estona d'agonia, em queda el mapa del track en blanc i no hi ha manera, merda!! l'altre gps el té l'Andreu i no hi es, remeno, m'angoixo, remeno, creix l'angoixa, fins que se m'acut reiniciar-lo i tot torna a la normalitat, ufff!
Els últims quilòmetres es fan pesats, a més en Lluís que es de la zona, es conscient de la volta que estem donant i del curt que es anar rectes, però hem vingut a fer la Ruta del Ter.
A la que entrem a Manlleu, m'emociono, resulta que arribem al nostre destí, fent 100,3 km, just fa 6 dies vaig fer el meu repte número 25 de 100 km i avui faig el 26, genial, em sembla increïble!
Acabem a la una de la matinada, hem estat en ruta unes 25 hores. Dutxa, sopar i a dormir tres hores.
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:
Presentació del repte      Agraïments     Ulldeter - Manlleu       Manlleu - Sant Julià de Ramis      Sant Julià de Ramis - L'Estartit     Imatges

Comentaris

  1. Hola Quim! Ahir en Lluís Tuneu em va estar explicant aquesta ruta... a veure si fas paciència i memòria i escrius quatre coses sobre el 2on i 3er dia.

    ResponElimina
  2. Bon dia.
    Vas anar molt ben acompanyat!
    El que tu demanes ja està escrit i en aquest espai. Només has de clicar a sota d'Entrades relacionades, el tram que tu vulguis i podràs llegir sobre els altres trams.
    Salutacions

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!