Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/04/17 Triatló olímpic estàtic

Que fer quan tens poc temps, fa un dia que pinta pluja, tens ganes de tot i alhora de no fer gaire res. La resposta és fer un triatló a dins del gimnàs.
Com que només disposo del matí, escullo la distància olímpica, 1.500 metres nedant, 40 pedalant i 10 km corrent.
Els 1.500 a piscina son molt còmodes de fer. Canvi de roba al vestuari i cap a la sala del gimnàs. La bici la faig en dos trams, 22 i 18 km, d'aquesta manera paro per menjar. Fets els 40 km pedalant, arriba el que em fa més mandra, sobretot perquè no ho faig mai, córrer en cinta.
Vaig agafant ritme progressivament, fins assolir els sis minuts el quilòmetre, amb un desnivell del 2% (he llegit que d'aquesta manera es compensa la no resistència de l'aire), només baixo el ritme per beure i no tirar-m'ho tot per sobre. En poc més d'una hora ho tinc enllestit, se m'ha fet un xic pesat.
Mentre feia els 10 km, no he pogut evitar deixar a anar la imaginació i pensar en nous reptes,  pels quals fa falta que em faci amic de la cinta de córrer.
Dades garmin connect: nedar      22 km + 18 km pedalant      Córrer

Comentaris