Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14-15-16/04/17 Ruta del Ter a peu. Agraïments

Sense la seva ajuda, aquest repte no hagués estat possible.
Que hi ha més generós que ajudar a perseguir il·lusions als demés. Aquestes persones ho han fet, amb la seva col·laboració, la Ruta del Ter caminant ha estat possible i els ho vull agrair.
Moltes gràcies Matilde Codina. Moltes gràcies Genis Hernández. Moltes gràcies Carme Tuneu.
Moltes gràcies Meritxell Barco. Moltes gràcies Toni Julian.  Menció especial a l'Andreu Just, que per culpa d'una lesió no va poder fer el repte amb nosaltres, però ens hi va ajudar com ningú, a preparar-ho tot abans i assistint-nos durant, moltes gràcies Andreu. I per últim agrair a la persona que va compartir i fer aquest repte amb mi, 68 hores molt intenses, que dubto que el pas del temps pugui esborrar, sense ell, sincerament, dubto que ho hagués aconseguit, moltes gràcies Lluís Tuneu.
I moltes gràcies totes les persones, que via xarxes socials, amb el vostre seguiment i el vostre suport, m'ajudeu a seguir endavant, moltes gràcies!

Entrades relacionades:
Presentació del repte      Agraïments     Ulldeter - Manlleu       Manlleu - Sant Julià de Ramis      Sant Julià de Ramis - L'Estartit     Imatges

Comentaris

  1. Sempre és il•lusionant i gratificant ajudar a aconseguir somnis. Llàstima que darrerament no puc col•laborar tant com m'agradaria. Gràcies a tu per fer-nos partícips de les teves heroïcitats, per no perdre el sentit de l'humor ni en els moments més durs, i per aquest súper agraïment!

    ResponElimina
  2. Son en Toni Julián. Jo sí que he de donar-vos les gràcies en Lluis ia tu "UltraQuim", per deixat-me aportar el meu granet de sorra en un avituallament al llarg de vostra llarga travessia, que ha culminat en fer la ruta del Ter sencera en menys de 3 dies.
    Ha estat vostre el esforç, ha estat vostre l'orgull de culminar l'objectiu previst.
    Els demés ens conformem amb compartir el vostre èxit en alguna petita mesura.
    !!! CRACKS, que sou uns CRACKS !!!

    ResponElimina
  3. Fas aquestes coses per que tagraden i tal pero molts cops tampoc et pares a raonar els motius. Pero hi ha moments magics en que els motius set manifesten duna forma molt lucida. De cop set fa la llum i dius: "es per aixo, que ho faig". La ruta del ter i especialment la vostra arribada a l'estatrtit va ser un d'aquests moments. Ha estat un luxe poder-ho compartir amb vosaltres. Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!