Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 29/10/16 Setè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Últim IronMan del repte, després de fer les sis combinacions possibles, escolleixo la que em va anar millor, tot i que és molt subjectiu: pedalar, nedar i tram a peu.
Coomençaré la matinada de dissabte, al voltant de les dues de la matinada.
El tram de bici, serà en btt, per les vies verdes, sortida des de Sant Feliu de Guíxols fins a Amer, on iniciaré el retorn fins a Montfullà, on giraré de nou fins Amer, per tornar a canviar de direcció i aquest cop si que seguiré fins a Sant Feliu de Guíxols, d'aquesta manera surten els 180 km amb 750 m+ i 750 m- +/-. Duré muntada l'alforja central amb l'avituallament que pugui necessitar.
Transició a casa, dinar uns bons macarrons i a nedar.
La natació serà a la piscina on habitualment entreno, de 25 metres, fins completar els 3,8 km.
Transició a casa i agafaré el cotxe per anar a l'inici del tram a peu, a 4 km de casa. Serà en un tram de 5 quilòmetres +/-. quatre voltes d'anada i tornada, més un trosset, fins completar els 42.2 km. A la via verda, de l'estació de Font Picant fins a l'estació de Castell d'Aro, és un recorregut molt planer. El punt d'avituallament, estarà a Santa Cristina d'Aro, al mig del circuit, on pugui aparcar. D'aquesta manera, no he de dur gens de material al damunt.
Sóc molt conscient del desgast acumulat, he fet tres IronMans del repte, aquest mateix mes, el dia 7, el 15, el 22 i el proper 29 vull anar a pel quart. No sé si ho aconseguiré, si el de la setmana passada va ser duríssim, aquest compto que ho serà molt més, per sort sé que el millor és perseguir il·lusions, si les atrapo o no és secundari, penso donar-ho tot per aconseguir-ho, sense arribar al l'extrem de fer-me mal, hi ha barreres que no cal creuar.
Alea jacta est


Entrada relacionada:
Presentació repte: 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris