Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/10/16 Quart IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

En plena "pájara" de son
Arribo de treballar i a córrer. Començo ja de fosc. No paro de córrer en tota l'estona. El ritme és el de llarga distància, amb l'únic objectiu de no fer més de 6 hores, en 5:28' ho enllesteixo.
Transició a casa, ja de matinada. Perquè tot quadri i trobi la piscina oberta, no hi he d'estar més de 14 hores, vol dir que de mitjana contant les parades, he d'anar  mínim a 12,9 km/h, durant tota l'estona tinc aquesta data, juntament amb la velocitat i el quilometratge acumulat en el gps.
Enfilo la via verda amb la btt, fa molta humitat i encara hi ha algun tram amb fang, que em fa anar més a poc a poc, tal i com vaig explicar en l'anunciat del repte, faig algun tros per carretera.
Cap a les sis de la matinada comença el meu particular via crucis. Tinc una gran "pájara" de son, primer gel amb cafeïna, és fa de mal portar, sé que a Vilanna hi ha un bar obert, a les 6:40, paro a fer el cafè, no se'm passa, a 10 km, a Amer, torno a parar a fer un altre cafè, segueixo igual, un altre gel de amb cafeïna, no hi ha manera, la sensació és horrible, aconsegueixo no tancar els ulls en cap moment, amb un desgast mental molt alt, veig un hostal, penso en abandonar per quedar-me a dormir, penso en plegar  i marxar cap a casa, tinc molts pensaments negatius, estic ratllat que és mala cosa, la son m'està doblegant.
El temps va passant i segueixo pedalant, fins a quarts de deu no se'm passa, més de tres hores horribles, miro el gps i em dóna bones notícies, duc més de la meitat de quilòmetres i una mitjana de 13,7 km/h, ostres! Feia hores que no el mirava, estava totalment concentrat en seguir despert, anar avançant i mantenir el cap clar.
Després de lo malament que ho passat per la son, la resta  se'm fa de bon fer.
De nou a casa, amb 12:44', estic molt tranquil, tinc una hora més del que comptava per nedar els 3.800 metres, a priori és relativament senzill.
Duc el "current",  banyador de neoprè, perquè m'aixequi el cul, que les cames les tinc cansades. Vaig lent, tampoc tinc presa, molt conservador i en res, ja tinc el tram de natació acabat i el repte aconseguit.
PD: Moltes gràcies a tots els que m'envieu missatges de suport a través de les xarxes socials, tot i que mentre faig un repte no els contesto, si que els llegeixo en les pauses en que menjo i els vostres ànims m'ajuden a continuar. Moltes gràcies!
Tracks garmin connect a peu, pedalar i nedar. En el track de la bici cal tenir en compte que està gravat amb un garmin etrex 30, d'aquí que tot i que la pantalla deia 180 km, en el garmin connect n'hi apareguin menys.

Comentaris