Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 15/10/16 Cinquè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

L'ordre escollit pel cinquè IronMan del repte és pedalar, córrer i nedar.
Com que aquest dissabte tinc un dinar familiar i el primer és el primer, començaré un cop acabi,  espero que abans no es faci fosc.
El tram de bici, serà en btt, per les vies verdes, sortida des de Sant Feliu de Guíxols fins a Amer, on iniciaré el retorn fins a Montfullà, on giraré de nou fins Amer, per tornar a canviar de direcció i aquest cop si que seguiré fins a Sant Feliu de Guíxols, d'aquesta manera surten els 180 km amb 750 m+ i 750 m- +/-. No descarto fer algun tram per carretera. Duré muntada l'alforja central amb l'avituallament que pugui necessitar.
Transició a casa i a córrer, el circuit de córrer serà des del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, passant per l'espigó del port fins Font Picant, per retornar de nou al punt de sortida, fent 26 km, per després anar fins a la platja de Sant Pol, per la carretera de l'Alabriga i un cop allí seguir pel camí de ronda que duu fins a la platja de Sa Conca, per girar i retornar al punt d'inici, tot fent una petita volta perquè surtin els 16,2 km restants, per completar els 42,2 km de la marató. Duré una motxilla a l'esquena amb tot l'avituallament que em faci falta.
La natació, al ser diumenge i per l'hora que crec que arribaré, haurà de ser al mar, doncs la piscina serà tancada, per seguretat, ho faré dins les boies que delimiten la zona de bany de la platja gran i amb neoprè. Entre els espigons, seran uns 500 metres amunt i avall, fins a completar els 3.800 metres.
Tot just fa una setmana que vaig fer un altre IronMan, crec que estic suficientment recuperat, tot i que escoltaré molt el cos i si cal plegaré. No sé si ho aconseguiré, el que si sé del cert és que aprendré.


Entrades relacionades:
15/10/16 Cinquè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris