Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/10/16 Setè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

1:55 de la matinada de dissabte, amb més ganes de dormir que de pedalar, inicio el setè IronMan del repte.
Hi ha boira pixanera, he d'anar sense ulleres, van caient gotes de la visera del casc. En els peus m'ha calat la humitat, els tinc congelats. A Amer, la temperatura toca fons, 6ºC. Tinc el convenciment que ho aconseguiré,  aquesta idea m'acompanya tota la jornada.
A la que surt el sol, tot canvia, la temperatura s'acaba enfilant fins els 22ºC, en un dia espectacular per pedalar. He gaudit molt, anant a munt i avall de les vies verdes durant una mica menys de 14 hores.
Transició a casa i cap a la piscina. Està buida, tota per mi. Ritme tranquil i anar fent, encara no duc ni 2.000 metres, em sento un xic marejat, tinc fàstics, mal gust a la boca i una desagradable sensació que vomitaré, sortosament queda en això, en males sensacions. Braçada a braçada, parant cada 1.000 metres a hidratar-me, faig els 3.800 metres.
Transició de nou a casa, plat de macarrons fets per la mare i agafo el cotxe per anar fins al punt de sortida del tram a peu, per fer un circuit planer de 10 km, amb pas pel cotxe a avituallar-me cada 5 km.
Surto amb l'última llum del dia. Frontal i córrer. Trobo l'Anna i l'Enric que hi passegen, quina alegria.
Els primers 15 km, corro molt còmode, a partir d'aquí es comença a torçar la situació. L'estómac no està fi, he de fer de ventre en més d'una ocasió, els quàdriceps i bessons mica en mica van quedant tibats, els genolls em fan mal, no deixa de ser el cansament acumulat, no només d'avui, sinó també dels 3 IronMans que he fet en tres caps de setmana anteriors. Em destemplo, tinc fred, la humitat torna a fer de les seves.
A partir del km 25, decideixo no forçar i em poso a caminar, amb més capes de roba que una ceba i guants, la temperatura està al voltant dels 12ºC. Els quilòmetres es fan llargs, estic tranquil, amb la satisfacció de visualitzar que el final és aprop. Al km 41, no ho puc evitar, tot i estar sol, l'emoció m'envaeix, corro fins assolir els desitjats 42,2 km, un cop fets, aixeco els braços i, conscient per l'hora, no crido, només gesticulo.
Estic esgotat i eufòric. Ho he fet! He completat el setè i últim IronMan del repte de fer-ne 7 del dret i del revés, durant aquest 2016 i per si fos poc, he aconseguit fer els 4 últims, en 4 caps de setmana consecutius, en 24 dies. Ho he fet i vosaltres m'hi heu acompanyat, moltes gràcies per tot el suport rebut, els vostres ànims fa que siguin reptes en solitari i alhora, en la distància, acompanyats.
L'únic impossible és no somiar!
Tracks garmin connect pedalar, nedar i a peu. En el track de la bici cal tenir en compte que està gravat amb un garmin etrex 30, d'aquí que tot i que la pantalla deia 180 km, en el garmin connect n'hi apareguin menys.

Entrades relacionades:
Presentació repte: 7 Ironmans del dret  del revés
Repte pel 29/10/16 Setè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris