Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 23/10/16 Sisè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Última combinació de les sis possibles: córrer, nedar i pedalar.
El córrer serà de matinada, començaré al voltant de les 03 del diumenge. El circuit a peu serà per la via verda, Sant Feliu de Guíxols - Font Picant,  allargant-ho pel port i fent el tram que enllaça amb Platja d'Aro, anada i tornada, són 30 km i entremig Font Picant - fins una mica passat Castell d'Aro, 6 km, anada i tornada, sumant 12 km més, fins completar els 42,2 km. Ho faré amb la motxilla a l'esquena amb l'avituallament que pugui necessitar. En el moment de fer aquest escrit les prediccions donen pluja fins dissabte a la nit, si s'allarguessin a la matinada de diumenge, sortiria abans per fer-ho caminant. En cas que  trobes el camí molt enfangat faria un circuit alternatiu.
Els 3.800 metres nedant els faré a piscina, a la Corxera on habitualment entreno, les instal·lacions obren a les 8:30, per això començaré a córrer a les 3, si em va bé el córrer hi aniré al poc d'obrir i si no, tinc marge.
La part de bici, serà en btt i transcorrerà integrant pel tram de via verda que va de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona. Al fer-ho de dia, aprofitaré per dinar i sopar a casa la mare, a Llagostera, em servirà per menjar plàcidament i dur menys material al damunt. L'idea és un cop arribat a Girona, fer anades i tornades a Llagostera, és un tram molt planer i de bon pedalar, fent que pugui anar un xic ràpid i aprofitar al màxim la llum de dia. En cas de trobar-hi molt de fang, faria un circuit alternatiu.
Tinc molt present el cansament acumulat per fer un IronMan el dia 7 i un altre el dia 15, d'aquest mateix mes, és a dir, la setmana passada i l'anterior. Sé que serà prou dur perquè valgui la pena.
Entrades relacionades:
Presentació repte: 7 IronMans del dret  del revés
23/10/16 Sisè IronMan dels 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris